FC Petrolul Ploieşti a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe mijlocaşul spaniol Pol Roige Rodriguez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon, cu opţiune de prelungire.

Pol Roige se află de noaptea trecută în cantonamentul de la Belek al echipei Petrolul şi urmează să intre în programul de pregătire al formaţiei pregătite de Costel Enache.

În vârstă de 25 de ani, Pol Roige are experienţa eşalonului secund iberic, acolo unde a evoluat în 39 de partide, în tricoul lui CE Sabadel (2014-2015) şi, mai apoi, în cel al formaţiei RCD Mallorca (2015-2017). Jucător de bandă, spaniolul a mai evoluat, de-a lungul carierei, în ţara natală la Barcelona U17, Real Madrid U17, UE Cornella, UE Castelldefels, Celta Vigo B şi Hercules Alicante, iar ultima dată a jucat în prima ligă suedeză, pentru GIF Sundsvall.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.