Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu AZ Alkmaar, scor 0-1, că formaţia sa ar fi meritat să învingă şi că este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt dezamăgit de rezultat, atât. Restul nu. Cred că meritam victoria, nici măcar egal. Reriza a doua a fost toată a noastră. Atitudinea a fost bună, a fost altceva faţă de ultimul meci. Un egal era cel puţin ce meritam. Cred că aţi văzut ce echipă bună au. Din păcate am luat gol mult prea uşor. Acum e foarte greu să mai emitem pretenţii la calificare. Dacă făceam şi noi egal era încă deschisă (lupta). Golul m-a supărat, pentru că n-avea voie să dea singur cu capul în careu. În repriza a doua cred că am avut un penalti, cred că a fost un henţ clar pe care nu l-am primit. Băieţii sigur sunt supăraţi acum, dar trebuie să ridice capul pentru că urmează un meci greu cu Sepsi şi trebuie să aibă aceeaşi atitudine”, a spus Petrescu la Pro X.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.