Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminică seară, după meciul cu Dinamo, scor 3-0, că rezultatul nu arată ce a fost pe teren. El consideră că a fost cea mai bună partidă în campionat de la revenirea sa la gruparea clujeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Scorul e puţin aspru. Dinamo nu mai e cea dinainte, când aveau foarte mulţi copii. Ne-a făcut viaţă grea. Scorul nu arată ce a fost în teren. (...) Meritam poate şi al patrulea gol, dar sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Cred că a fost cel mai bun meci în campionat de când m-am întors eu. Nu e numai meritul meu că e echipa aici, a fost alt antrenor înainte. Mă bucur că în aceste trei victorii la rând în campionat nu am primit gol. Echipa arată mult mai bine fizic de o lună. Ne bucurăm că înainte de pauză am avut această victorie foarte importantă”, a spus Petrescu la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii 1. Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.