Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, că a fost poate cel mai bun joc de acasă din acest sezon şi că l-au mulţumit toţi jucătorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Per total, dacă ne gândim la numărul de ocazii, 18 şuturi şi ei au avut 3. Poate cel mai bun joc pe care l-am făcut acasă în acest sezon. Echipa a arătat bine. Nici nu puteam să fac schimbări, pentru că toţi jucătorii m-au mulţumit azi. Şi cei care au intrat şi-au făcut datoria. Nu-mi place când se joacă cu panică şi cu stres. La 1-0 trebuia să închidem meciul. Nu ştiu ce a făcut Ciobotariu acolo, arată foarte bine. Pentru mine e un miracol. Iar portarul lor a prins cea mai bună zi. Bine că am marcat, mă bucur că am avut inspiraţia să îl mai las pe Billel în teren”, a spus Petrescu la Digi Sport.

De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu a declarat că FC Voluntari a avut o prestaţie bună şi merita un rezultat pozitiv. “Este greu de digerat o înfrângere, mai ales când vine în ultimul minut. Suntem supăraţi, suntem frustraţi, meritam mult mai mult. Eu sunt mândru de jucătorii mei, au luptat, şi-au dorit, am încercat să avem posesie în faţa unei echipe foarte bune. Important este să ridicăm capul din pământ. Mergem înainte. Păcat pentru efortul pe care l-am depus, pentru modul în care ne-am prezentat astăzi, ne-am prezentat bine. Trebuie să ridic moralul jucătorilor. Am făcut un joc bun, tactic am stat foarte bine. La ultima fază am făcut o greşeală şi ne-a costat. Jocul per ansamblu îmi dă speranţe şi să ne gândim la primele şase locuri, de ce nu?”, a afirmat Ciobotariu.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1. Golul a foat marcat de Omrani, în minutul 89.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.