Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după eliminarea din Cupa României, scor 0-1 cu Universitatea Craiova, că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Tragerea la sorţi ca de obicei a fost incredibilă. Celelalte echipe din faţă au jucat cu divizia C. Cei care fac Cupa României să se gândească puţin. Sau măcar să facă tragere la sorţi neutră. Un meci cu intensitate, un meci foarte greu. Jucătorii au dat tot, n-am ce să le reproşez. Toţi jucătorii au vrut, şi-au dat viaţa. Suntem într-o situaţie foarte grea, avem patru atacanţi care nu joacă. Dar au încercat băieţii, nu pot să zic că nu au încercat. Cred că a fost un meci fără multe ocazii, iar pe final cu puţin noroc puteam să egalăm şi să ducem meciul în prelungiri. Dar a câştigat echipa mai bună. Golul a fost foarte frumos, de la distanţă”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a eliminat-o pe campioana CFR Cluj în 16-imile de finală ale Cupei României, impunându-se cu scorul de 1-0 îmn meciul disputat la Craiova. Golul a fost marcat de Houri, în minutul 63.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.