Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este convins că şansele de calificare a clujenilor în optimile Ligii Europa sunt mici, el menţionând că şi-ar dori să se ajungă la lovituri de departajare la confruntarea cu FC Sevilla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm. Am studiat Sevilla şi Sevilla ne-a studiat foarte bine pe noi şi antrenorul lor este unul de mare valoare. Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa. Sevilla este periculoasă şi acasă, ca CFR, aici ne asemănăm. Penaltiurile astăzi le vom bate poate. Dă, Doamne să ajungem acolo. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a spus Petrescu.

El a lăudat calitatea terenului de la Sevilla: “Am crezut că jucăm golf când m-am dus pe teren. Şi în Anglia când am fost terenul era senzaţional, dar parcă nu ca acesta”.

Întrebat în legătură cu problema coronavirusului, Petrescu a spus că există puţină panică peste tot: “Doamne fereşte să vină aici. Ne gândim toţi. Puţină panică este cam peste tot”.

Meciul FC Sevilla - CFR Cluj se va disputa joi, de la ora 22.00, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.