Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că şi-ar fi dorit un adversar "puţin mai accesibil" decât FC Sevilla în 16-imile Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vorbeam cu cineva din staff şi îi spuneam că mă rog să nu cădem cu Salzburg sau Sevilla. Voiam Manchester United, Arsenal, Malmo, voiam echipa aia din Austria (n.r. - Llask Linz), din Turcia (n.r. - Istanbul Başakşehir), Espanol. Salzburg era prima pe care nu o voiam şi Sevilla a doua. Exact ceea ce s-a întâmplat anul acesta s-a repetat şi dacă am avea acelaşi noroc pe care l-am avut în grupe cu echipele alea ar fi extrarodinar. Vă daţi seama, echipa care a câştigat Europa League de trei ori la rând, am jucat acolo (n.r. - cu Unirea Urziceni) şi mi-a fost foarte greu... Mai rău de atât nu se putea. E bine că ne-am calificat şi că am făcut ceva pentru ţările din Europa de Est.  Dar aş fi vrut un adversar puţin mai accesibil. Dacă nu eram eu pe bancă nu mai vorbeam de meciul cu Sevilla", a declarat Petrescu, adăugând totuşi că dacă primeşte o ofertă ar putea pleca de la CFR Cluj.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipa FC Sevilla, în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon.

Partida tur va avea loc la  20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.