Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat vineri seară, la Digi Sport, că mai are doi ani de contract cu gruparea clujeană şi nu a primit nicio ofertă de la alt club, el menţionând şi că are o clauză mare în cazul în care va fi dat afară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Eu am doi ani contract, ce oferte să am? Nu cred că e momentul ca cineva să facă o ofertă, mai ales în această pandemie şi mai ales că echipa a câştigat titlul. N-am primit nicio ofertă de la nimeni. Mă mai sună agenţi să mă întrebe care e situaţia ma, dar nu ca să-mi spună că au o ofertă pentru mine. Dacă nu  mă dau afară, da, rămân la CFR. Dacă mă dau afară, clauza e mai mare de un milion. Poate e mai mare de două. În fotbal mă aştept la orice oricând”, a spus Petrescu. “Armonia perfectă am avut-o la Krasnodar, unde am semnat pe trei ani şi după o săptămână am fost dat afară. Deci nu există armonie perfectă”, a adăugat el.

Dan Petrescu a precizat că va face duminică testul pentru coronavirus: “Duminică avem test cu echipa. La mine au trecut 20 de zile. Mă duc cu echipa, duminică, şi sper să fie totul bine. Dacă nu e bine, Doamne fereşte. Mi s-a spus că după două săptămni, indiferent cum e testul, nu mai eşti periculos, nu iei, nu dai. Dar la fotbal trebuie să ai testul negativ”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.