Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminică seară, după eliminarea din Cupa Romnâiei, după 0-1 cu Poli Iaşi, că arbitrajul a fost “execrabil” şi că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de două penaltiuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu cred că a fost un meci dezamăgitor. Rezultatul da. Continuăm pe această pantă, dar cred că sunt mai multe cauze. Au fost două penaltiuri clare care nu au fost date. Arbitrii nu ne mai dau penaltiuri de mult timp. Presiunile celor de la Craiova au succes. A fost un arbitraj execrabil. Îmi pare foarte rău pentru ju cătorii care nu au jucat de foarte mult timp, că au dat tot ce au avut mai bun. Noi voiam să ieşim, voiam să câştigăm. Pentru moral acum este foarte rău. Când pierzi multe meciuri acasă... În continuare lucrurile vor sta foarte rău pentru că suntem tot descoperiţi. Jucătorii care au rămas sper să facă minuni. Nu mă aşteptam niciodată să ajungem într-un astfel de moment, incredibil de greu. Va fi o noapte albă iar şi să văd ce soluţii am pentru meciul cu ŢSKA. E un ghinion pe care nu l-am mai avut în carieră, chiar primul şut al adversarilor să fie la vinclu. Tot timpul mă gândesc la despărţire, la fiecare meci, la orice echipă am fost. Bagajul e făcut. Sunt foarte supărat pe toată lumea, pe mine în primul rând”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a fost eliminată, duminică, de echipa Poli Iaşi în 16-imile de finală ale Cupei României. Ieşenii s-au impus cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 64.

Meciul a fost arbitrat de Iulian Dima.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.