Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat luni seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 2-2, că va încerca să le ridice moralul jucătorilor, deoarece formaţia bucureşteană mai are de jucat partide importante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am reuşit doar un egal. Până la urmă este un punct câştigat. Poate că şi rezultatul dinainte a pus o presiune în plus pe jucători. Am început bine jocul, am marcat ,după care am primit goluri foarte uşor şi ne-am pierdut din luciditate, din încredere. Repriza a doua am intrat mai bine. Voi încerca în următoarele zile să le ridic moralul jucătorilor, pentru că urmează meciuri importante. Vlad a acuzat ceva probleme medicale”, a spus Petrea.

De cealaltă parte, Ilie Poenaru a declarat că rezultatul este unul echitabil. “Trebuie felicitaţi jucătorii pentru maniera de joc. Am făcut un meci bun, un meci frumos, un spectacol. Am avut un joc mult mai consistent, mult mai rapid faţă de cel cu CFR. Cred că este un rezultat echitabil. FCSB este o echipă cu calitate foarte bună”, a afirmat Poenaru.

Formaţia FCSB a remizat, luni seară, la Giurgiu, scor 2-2 (1-2), cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat: Olaru ’20, Tănase ’56 (penalti) / Cordea ’26, Rusescu ’36.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.