Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat că speră ca Academica Clinceni să aibă un joc deschis în confruntarea de joi, contând pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am început bine play-off-ul, cu o victorie muncită. Urmează un joc cu o echipă agresivă, experimentată. Vor fi foarte motivaţi mâine seară să arate că jocul trecut nu este o adevărată faţă a lor. Din punctul acesta de vedere trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarului. Am încercat să ne refacem cât mai repede şi să fim apţi de un nou joc. Sper să văd un joc mai deschis din partea lor, să putem să profităm şi noi de spaţiile pe care le-ar putea lăsa. Cred că forţa grupului celor de la Clinceni este punctul forte. Au jucători experimentaţi, dar cred că forţa grupului e predominantă la ei”, a spus Petrea.

El a menţionat că FCSB are în continuare probleme cu accidentările: “Am avut probleme şi mai avem cu jucătorii accidentaţi. Chiar dacă am reuşit oarecum recuperarea unora dintre ei, nu cred că ne putem baza din primul minut pe ei, mă refer aici la Miron sau la Buziuc. Vom vedea situaţia mâine până la ora jocului. Încă nu am o situaţie sută la sută clară”.

Meciul Academica Clinceni – FCSB va avea loc joi, de la ora 20.15. În prima etapă a play-off-ului, FCSB a învins cu 2-1 FC Botoşani şi Academica Clinceni a fost învinsă cu 3-0 de CFR Cluj

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.