Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, miercuri, că Ionuţ Panţâru, care s-a accidentat la sfârşitul săptămânii trecute, nu va mai juca în acest sezon. El a menţionat că are contract până la finalul acestui sezon şi că încearcă să gestioneze presiunea dată de faptul că activează la „cea mai iubită echipă din România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petrea a afirmat şi că este încrezător înaintea partidei cu Universitatea Craiova şi că speră ca arbitrajul lui Istvan Kovacs să fie corect, subliniind că are încredere că „arbitrii români îşi fac bine treaba”.

„Este foarte important acest joc, cu o echipă pe val, cu un moral foarte bun, o echipă agresivă, combinativă, cu posesie foarte bună. Noi mergem încrezători la Craiova pentru un joc bun şi un rezultat favorabil pentru noi. Am spus de la începutul play-off-ului că trebuie să ţinem cont de Craiova, pentru că sunt o echipă foarte bună. Iată că a mai micşorat din diferenţa de puncte şi va avea un cuvânt greu de spus în continuare. Tradiţia... Pe mine mă interesează ce facem noi. E important cum intăm în teren, să fim motivaţi şi ambiţionaţi să încercăm să recuperăm punctele pierdute etapa trecută. Sunt probleme la toate echipele cu efectivul de jucători. La noi au apărut şi alte probleme faţă de cele mai vechi, şi aici mă refer la Panţîru, care a suferit o accidentare destul de urâtă şi va absenta destul de mult de pe gazon. Sezonul ăsta este clar încheiat pentru el. Plus suspendarea lui Creţu”, a spus Petrea.

Anton Petrea consideră că nu are motive de îngrijorare cu privire la arbitraj. “Nu cred că va influenta partida arbitrajul lui Kovacs. Eu am încredere că arbitrii români îşi fac treaba aşa cum trebuie şi nu cred că am vreun motiv să mă gândesc la alte lucruri. Sper ca şi mâine seară să fie un arbitraj corect”.

Întrebat dacă se teme pentru postul său în cazul în care FCSB nu va obţine titlul, Petrea a răspuns: “Nu m-am gândit la aşa ceva. În primul rând eu am contract până la finalul acestui sezon. Nu au fost alte discuţii. Pe mine mă interesează să iau fiecare meci în parte, să scot totul la fiecare joc. Normal că este o presiune, sunt la cea mai iubită echipă din România. Dar încerc să gestionez foarte bine presiunea, să o iau asupra mea, să nu existe asupra jucătorilor”.

FCSB va întâlni echipa Universitatea Craiova, joi, în deplasare, de la ora 19.45, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.