Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat joi seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 3-1, că formaţia sa ar fi putut să mai înscrie şi că titlul se va decide probabil în ultima etapă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O primă repriză foarte bună, puteam să mai marcăm. Am primit un gol care ne-a descumpănit. După care, în repriza a doua, am cedat mijlocul terenului şi i-am permis adversarului să vină peste noi. N-am avut prospeţime şi agresivitate, dar s-a acumulat oboseala. Adversarul nostru a avut două zile în plus de refacere. Aveam mare nevoie de punctele acestea. Am încercat să-i surprindem şi ne-a ieşit. Cred că mai puteam să înscriem de câteva ori în prima repriză, cel puţin. Nedelcu a luat şi galben, se vede că nu are ritm de joc. E firesc, vine după o perioadă lungă de inactivitate. A jucat după puţin şi la prima, şi la a doua echipă, unde a avut o recidivă. Eu prevăd că titlul se va decide în ultima etapă. Ar fi interesant pentru toată lumea, mai puţin pentru noi. Dacă am putea mai devreme, ar fi foarte bine", a spus Petrea, potrivit digisport.ro.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat: Ongenda ’28 / Oct. Popescu ‘4, Moruţan ’15 (penalti acordat pentru un fault în careu), ’73 (penalti acordat tot pentru fault în careu).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.