Tehnicianul Anton Petrea a declarat duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 3-0, că nu se aştepta ca FCSB să aibă atât de multă prospeţime şi că îl bucură faptul că echipa sa nu primeşte goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucură jocul şi rezultatul. Nu mă aşteptam să avem aşa prospeţime. Cred că şi organizarea noastră a fost foarte bună, nu le-am dat nicio şansă. Am încercat să le blocăm traseele de joc. Buş a avut şi astăzi seară nişte oportunităţi, a fost un pic ghinionist. Mă bucură faptul că înscriem destul de mult, dar mai mult mă bucură faptul că nu primim”, a spus Petrea pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Tănase ‘2, Mladen ’50 (autogol) şi Vână ’90.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.