Tehnicianul Anton Petrea a declarat, miercuri seară, că i s-a propus prelungirea contractului cu FCSB, dar consideră că este momentul să se oprească, mai ales că nu şi-a îndeplinit obiectivul de a câştiga titlul de campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu termin contractul la finalul acestui sezon. Mi s-a propus prelungirea, dar este momentul să mă opresc, din moment ce nu am reuşit să îndeplinesc unul dintre principalele obiective. Nu mă interesează (n.r. - posibila numire al lui Marius Şumudică), patronul alege ce doreşte. A fost o experienţă interesantă şi utilă să lucrez cu Gigi Becali. Echipa a arătat bine, am dominat mare parte din campionat, au fost jucători cu unul dintre cele mai bune sezoane, Tănase, Moruţan. Becali e patron, el decide soarta acestei echipe", a declarat Petrea la Digisport.

Antrenorul a vorbit şi despre meciul cu Universitatea Craiova, pierdut, scor 0-1, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. "Cred că jucătorii s-au descurcat foarte bine, peste aşteptările mele. Sunt de la academia noastră şi ţin să-i felicit. Sunt mulţumit de aceşti copii. Am avut un program foarte încărcat, cu jocuri multe, urmează acţiunile naţionalelor, cred că este benefică această pauză pentru ei. Vom juca tot cu tineri şi la CFR. Nu mi-e frică de un scor fluviu. Primii supăraţi suntem noi, eu, că nu am reuşit să câştigăm titlul. Dar faptul că nu am beneficiat de sprijinul fanilor a contat şi eu îi înţeleg", a declarat Petrea.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, miercuri, la Giurgiu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FCSB, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. FCSB a jucat cu o echipă complet remaniată, formată din jucători tineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.