Tehnicianul echipei FCSB, Toni Petrea, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 3-0, că i-a plăcut prestaţia jucătorilor săi în prima parte a partidei şi că partea a doua va fi analizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am început cu dreptul, o victorie importantă pe un teren pe care se câştigă destul de greu puncte. Jocul mi-a plăcut în prima parte, partea a doua o să o analizăm. Ne dorim de la meci în meci să jucăm din ce în ce mai bine. Fizic stăm ok.  Trebuie să ne recuperăm, va fi un meci dificil (n..r – în cupele europene). Trebuie să fim foarte atenţi şi să mergem mai departe”, a spus Petrea la Look Plus.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, în prima etapă a Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au marcat Man ’33, Tănase ’36 şi Moruţan ’90+1 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.