Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 3-1, că jocul a fost foarte dificil şi că formaţia sa a fost afectată de golul primit la singura ocazie a adversarului în prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Greu, foarte greu.  O primă repriză în care am pus presiuune pe adversar, însă nu am reuşit să punem noi în pericol poarta adversarului. Am primit gol la prima situaţie de gol a adversarului în prima repriză, care ne-a ameţit un pic. Am reuşit să revenim în repriza a doua şi să câştigăm într-un final incendiar. Agresivitate am avut. Pe faza de atac poate nu am găsit soluţiile potrivite la momentul potrivit. Ne-am complicat în unele momente”, a spus Petrea pentru posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Au marcat V. Gheorghe ’78, Stoica ’86 şi Tănase ‘90+4 pentru FCSB, respectiv Braun ’24 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.