Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a vorbit despre o deplasare grea la Botoşani, pentru meciul din etapa a VI-a a play-out-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Urmează un nou meci, nu avem timp să ne gândim la ceea ce s-a întâmplat, trebuie să ne refacem după acest joc şi să ne mobilizăm, să ne capacităm pentru că urmează un joc dificil, contra unei echipe care joacă fotbal, care vrea să urce în clasament. E o deplasare grea din punctul meu de vedere, cea de la Botoşani. Astăzi am făcut o mişcare, că antrenament nu prea se poate spune, pentru a ne menţine şi a avea un tonus cât mai bun mâine sseară. Sper ca exprimarea jucătorilor în teren, mâine, să fie una foarte bună. Am pierdut trei jucători (n.r. - după meciul cu CFR Cluj), pe Miron, Şut şi Tănase, care este suspendat, absenţele lor sunt foarte importante pentru noi, pentru că suntem foarte puţini, însă am încredere că cei care vor intra pe teren vor încerca să facă tot ceea ce depinde de ei pentru a obţine o victorie, mâine seară. Mă bucură faptul că Olaru a revenit în echipă, că a trecut cu bine perioada asta de recuperare pe care a avut-o. Din spusele staff-ului medical, chiar şi ale lui, despre modul cum se simte, se pare că complet refăcut. E un oaracare risc în momentul în care ar cădea pe acel umăr, dar cred că va fi totul în regulă. Din nefericire pentru noi, nu ştiu câţi jucători vom putea recupera până la finalul acestui sezon, aşa că va trebui să ne descurcăm cu ce avem, să ne strângem rândurile şi să încercăm să scoate maximum de la ficare joc. În play-off, orice joc este deschis oricărui rezultat. Faptul că echipa din Clinceni nu a avut o evoluţie bună la începutul play-off-ului nu înseamnă că e o echipă slabă. Din contra, cred că pot pune probleme oricărei echipe. Pe noi, acum ne interesează ce realizăm noi, jocurile nostre, pentru că trebuie să recuperăm din punctele pe care le au cei de pe primul loc", a declarat Petrea, într-o conferinţă de presă. 

Partida FC Botoşani - FCSB va avea loc, joi, de la ora 19.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.