Deşi spune că meciul cu UTA din Liga I este foarte important pentru FCSB, antrenorul Anton Petrea a trimis mai mulţi jucători la echipa a II-a pentru partida cu formaţia CSA Steaua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o deplasare lungă, la Arad. E o echipă bună, o echipă cu dublă motivaţie, o dată că sunt aproape de accederea în play-off şi în al doilea rând faptul că sunt echipa care a câştigat doar un singur meci pe teren propriu şi cred că motivaţia şi ambiţia lor va fi foarte mare. Noi mergem acolo încrezători, ne dorim să ne păstrăm prima poziţie, să câştigăm şi să mai adunăm trei puncte în clasament. (n.r. - dacă va menaja jucători pentru meciul cu CFR Cluj) Nu, ne interesează să câştigăm următorul meci, căutăm să aliniem cel mai bun 11 posibil şi tot ceea ce contează este meciul de mâine seară, punctele pe care să le câştigăm. (n.r. - despre faptul că a trimis mai mulţi jucători al echipa a doua, care joacă împotriva CSA Steaua) Noi avem o listă cu jucători care pot participa la jocurile echipei a doua din Liga a III-a şi am considerat că pentru acest meci să împărţim oarecum lotul în două, dar, repet, pentru noi este important meciul de mâine seară şi trebuie să câştigăm la Arad. Nu ştiu ce ne aşteaptă acolo, din informaţiile pe care le am, acolo nu a nins, în schimb va ploua la ora jocului. Nu contează condiţiile meteo, contează ca noi să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga acest joc. (n.r. - unde ar prefera să joace după ce Arena Naţională se va închide pentru Euro-2020) Ultimul meci pe Arena Naţională din jocurile de acasă va fi cu CFR Cluj. Ne dorim să jucăm cât mai aproape de Bucureşti, pe un teren bun, pe care să putem să ne desfăşurăm jocul. Vom vedea ce soluţii vom găsi", a declarat Petrea, într-o conferinţă de presă.

Partida UTA - FCSB va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

Meciul Steaua - FCSB II este programat, sâmbătă, de la ora 15.00, în Seria a IV-a a Ligii a II-a. Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că va face tot ce este posibil pentru a împiedica Steaua să promoveze în liga secundă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.