Atacantul Ante Vukusici a debutat la FCSB, miercuri, în derbiul cu Dinamo, iar antrenorul Anton Petrea crede că este un transfer reuşit pentru echipa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un meci disputat, un meci destul de bun, pe un teren destul de greu, care a supus jucătorii la un efort destul de mare. Cred că am avut mai mult iniţiativa, am avut mai multe ocazii de a marca. Din păcate, am reuşit doar o dată, suficent pentru a câştiga cele trei puncte, obiectivul nostru principal în această seară. Nu am avut o circulaţie a mingii foarte bună, în condiţiile acestui teren destul de greu. Nu s-a putut pasa foarte bine, dar chiar şi aşa am avut câteva situaţii de a marca. Nu am reuşit să o facem şi apoi ne-am făcut meciul un pic mai greu. Am intrat într-o luptă la mijlocul terenului cu adversarul şi nu trebuia să facem asta. O să analizăm ce avem de făcut, o să încercăm să eliminăm din lucrurile care nu au funcţionat aşa cum ne-am fi dorit. Coman are situaţii de a marca, poate îi lipseşte puţină şansă. Cu siguranţă va înscrie şi el şi se va descătuşa. Nu cred că Vukusici va fi titular de la meciul următor, dar mă bucură debutul lui, putea să şi marcheze, a avut o ocazie foarte mare. Cred că e un câştig pentru echipă şi ne va ajuta pe viitor. (n.r. - de ce nu a făcut schimbări la pauză) Lucrurile au funcţionat destul de bine, ca implicare, ca determinare a jucătorilor, nu am vrut să schimbăm ceva, să dereglăm ceva din jocul echipei, de aceea nu am făcut nicio schimbare. În repriza a doua, când am schimbat puţin, s-a văzut o oarecare greutate în exprimarea noastră. (n.r. - cum sunt jucătorii impresariaţi de Ana Maria Prodan?) Nu are nicio legătură, jucătorii sunt profesionişti, se pregătesc foarte bine, răspund foarte bine la antrenamente şi la meciuri, nu e nicio problemă din punctul acesta de vedere. Nu cunosc detalii, a fost un întreg scandal iscat, dar eu nu am nicio legătură cu aceste lucruri. Ei trebuie să-şi facă treaba la clubul cu care au contract, restul problemelor nu trebuie să-i afecteze. Nu mi-au dat niciun moment senzaţia că sunt afectaţi de aceste lucruri", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din minutul 79, când a fost eliminat Steliano Filip.

A marcat: Tănase '9.

FCSB conduce în clasament, cu 48 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 44 de puncte, şi CS Universitatea Craiova, cu 40 de puncte.

Dinamo rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 8, şi cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 10.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.