Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, că formaţia sa a primit gol din cauza unei neatenţii, însă cel puţin în repriza a doua a dominat total jocul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt nemulţumit în prima repriză doar pentru că am primit gol. Am primit gol pe o neatenţie. Dar per total cred că a fost un joc bun. Cel puţin repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate. Sper ca Octavian Popescu să aibă cât mai multe reuşite de genul ăsta. Mă bucură faptul că jucătorii care au intrat în această seară au făcut un joc foarte bun. Moruţan are o lovitură la spate, sper să nu fie foarte grav”, a spus Petrea.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I, în care a revenit de la 0-1.

Oaspeţii au deschis scorul prin Ashkovski ’38. Pentru FCSB au marcat Octavian Popescu ’66 şi Ionuţ Panţîru ’70.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.