Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat marţi seară, după meciul cu FC Argeş, scor 0-0, că jocul ar fi trebuit să fie amânat, având în vedere starea gazonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aşa cum am anticipat, a fost o luptă la mijlocul terenului. Nu se putea juca fotbal în asemenea condiţii, cred că cea mai bună soluţie ar fi fost amânarea partidei. Băieţii au alergat, au băgat piciorul la minge, îi felicit. “N-am reuşit să câştigăm, dar este un punct în clasament. Jucătorii au depus un efort considerabil şi a trebuit să-i mai odihnim. Am prins şi portarul advers într-o formă bună, este un punct acumulat în clasament. Adversarii se mobilizează mult mai bine în faţa noastră, dar suprafaţa de joc poate conta decisiv. Astăzi n-am reuşit să ne exprimăm la capacitatea noastră maximă", a spus Petrea, potrivit digisport.ro.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, marţi seară, în deplasare, cu echipa FC Argeş, în etapa a XIX-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.