Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, joi seară, după calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europa, că la partida cy Şirak, scor 3-0, au existat câteva momente de nesincronizare, dar per total este mulţumit. El a precizat că îl bucură convocarea lui Sergiu Buş în premieră la echipa naţională, menţionând că nu ştia că s-au anunţat convocările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci dificil, ştiam de acest lucru. Am avut câteva probleme, mai ales în prima repriză. Dar mă bucur pentru rezultat şi pentru calificare. Au fost câteva momente de nesincronizare pe care le vom analiza. Dar per total mă declar mulţumit de această partidă. Nu e vorba de nemulţumit în ceea ce priveşte schimbările, jucăm din trei în trei zile, aşa că încercăm să rotim pe cât posibil unii jucători. Mă bucur pentru Buş, îi urez mult succes”, a spus Petrea la Prima TV.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa armeană Şirak, în primul tur preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda secundă preliminară a competiţiei.

Au marcat Olaru ’34, Tănase ’65 (penalti) şi Buziuc ’83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.