Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, duminică seară, după ce jucătorii săi au decis să nu mai continue meciul cu ASA Târgu Mureş, că aşa condiţii nu a mai întâlnit şi a precizat că fotbaliştii săi au încercat să joace, dar nu se putea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am suficienţi ani în fotbal, dar aşa condiţii nu am întâlnit. Noi am încercat să jucăm, dar nu se putea. Sânmărtean şi Pleaşcă au refuzat din start să joace. N-am ştiut că venim la patinaj. Echipa organizatoare trebuie să îndeplinească condiţiile pentru ca partida să se poată juca. Nu poate să conteste nimeni că n-am încercat să jucăm. La pauză, jucătorii au acuzat julituri, lovituri, unul cred că are şi fractură. Şi au refuzat să mai joace după pauză. Nu s-a dat drumul la nicio încălzire a gazonului. Îmi pare rău că am jucat şi prima repriză, pentru că i-am forţat şi unii s-au accidentat", a spus Grigoraş, conform dolce-sport.ro

Jucătorul Alexandru Răuţă consideră că este vina arbitrului Marius Avram şi a observatorului Dan Potocianu că au decis ca meciul să se joace: "Este greşeala arbitrului şi a observatorului că au decis să jucăm. Nu poţi să stai pe picioare nici în ghete de sintetic. Ei ne-au spus că trebuie să ne facem treaba, să fim profesionişti. Ne pare rău că am intrat de la început. Dar am zis să fim fair-play, dar pe un asemenea teren nici la patinoar nu poţi să stai. La Pandurii e o situaţie foarte grea, cred că vor mai rămâne doar copiii. E foarte greu să joci nefiind plătit de multe luni".

Meciul dintre echipele ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu nu a mai fost reluat după pauză, deoarece jucătorii formaţiei gorjene au refuzat să mai intre pe teren.

La pauză, ASA Târgu Mureş conducea cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de G. Mureşan '19 şi Morar '37.

Arbitrul Marius Avram a aşteptat pe teren împreună cu jucătorii echipei ASA Târgu Mureş reluarea partidei, dar după trei minute a decis încheierea jocului.

Pandurii Târgu Jiu, club care se confruntă cu mari dificultăţi financiare, a deplasat la Târgu Mureş doar 15 jucători, dar Lucian Sânmărtean şi Marian Pleaşcă au refuzat să joace din cauza terenului îngheţat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.