O petiţie pentru eliberarea lui Hakeem al-Araibi, jucător deţinut în Thailanda şi ameninţat cu extrădarea în Bahrain, a fost depusă, luni, la sediul FIFA, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petiţia pentru eliberarea lui Hakeem al-Arabi a strâns 50.000 de semnături şi a fost depusă la sediul FIFA de fostul căpitan australian Craig Foster.

"Suntem de acord că situaţia este urgentă şi necesită o intervenţie rapidă la toate nivelurile pentru a asigura protecţia lui Hakeem al-Araibi. Vrem să vedem progrese şi vom cere în continuare Thailandei şi premierului eliberarea imediată", a declarat Foster.

Jucător la echipa Pascoe Vale FC (D 2 australiană), Al-Araibi este cetăţean din Bahrain, refugiat politic în Australia, după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare în ţara lui deoarece a vandalizat un post de poliţie. Din noiembrie, el este deţinut în Thailanda, unde şi-a petrecut vacanţa, fiind arestat pe aeroportul din Bangkok.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.