Federaţia Peruană de Fotbal (FPF) a anunţat, miercuri, că l-a demis pe selecţionerul Juan Reynoso, în urma unei serii de rezultate slabe în primele meciuri din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peru ocupă ultimul loc în clasamentul CONMEBOL pentru calificarea la Cupa Mondială, cu două puncte, după ce a înregistrat două remize şi patru înfrângeri.

Reynoso a fost numit în 2022 pentru a-l înlocui pe argentinianul Ricardo Gareca, care a condus Peru la prima sa Cupă Mondială din ultimii 36 de ani în 2018.

"Astăzi este de datoria noastră să informăm că s-a ajuns la cea mai bună înţelegere pentru a încheia ciclul său ca selecţioner şi ne exprimăm cele mai bune urări pentru următorii paşi ai carierei sale", a precizat FPF într-un comunicat.

Peru va înfrunta campioana Argentina, Chile şi o câştigătoare a barajului CONCACAF în Grupa A la ediţia de anul viitor a Copa America. Peru îşi va relua campania de calificare la Cupa Mondială în septembrie, împotriva Columbiei şi Ecuadorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.