Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au pierdut, miercuri, în două seturi meciul din primul tur al turneului de la Wimbledon, disputat în compania dublului belgiano-spaniol Kirsten Flipkens/Sara Sorribes Tormo..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Perechea Niculescu/Ruse a condus în startul primului set cu dublul Kirsten Flipkens (Belgia)/Sara Sorribes Tormo (Spania), având pe tabelă 1-0, 2-1 şi 3-2, dar nu a reuşit să îşi impună jocul şi adversarele au câştigat setul întâi cu 7-6 (3).

Româncele au avut 2-0 în setul al doilea, însă perechea Flipkens/Sorribes Tormo a revenit puternic, luând şase game-uri consecutive şi impunându-se cu 6-2.

Victoria cu 7-6, 6-2 a propulsat cuplul belgiano-spaniol în al doilea tur al turneului de dublu feminin, unde va înfrunta echipa învingătoare din disputa Galfi/Yastremska – Bencic/Sanders.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.