Sediul Federaţiei Belgiene de Fotbal şi centrul de antrenament al clubului Anderlecht au fost percheziţionate, miercuri, în cadrul unei anchete judiciare vizând agenţi de jucători, bănuiţi de fraude în cadrul transferurilor, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de o anchetă diferită faţă de «footballgate», dosarul de fraudă în care circa 20 de persoane (agenţi arbitri, conducători) sunt inculpate din octombrie 2018.

Ancheta, care a cuprins cinci percheziţii, este condusă de un judecător de instrucţie din Bruxelles, specializat în cazuri financiare şi se referă la suspiciuni de spălare de bani.

Presa belgiană scris că au avut loc percheziţii la centrul de antrenament al clubului Andelrecht, la Laeken, unde este sediul federaţiei, dar şi la Schaerbeek, acolo unde este sediul societăţii One Goal Management, specializată în transferuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.