Portarul echipei Dinamo Jaime Penedo a fost nominalizat de selecţionerul Hernan Dario Gomez în lotul extins de 35 de jucători pentru Cupa Mondială din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Penedo, în vârstă de 36 de ani, 129 de selecţii, este singurul fotbalist din campionatul României care va evolua la turneul final al CM.

Tehnicianul columbian a alcătuit un lot pentru CM în care îmbină experienţa cu tinereţea jucătorilor. Alături de Penedo, între jucătorii experimentaţi se numără fundaşul Felipe Baloy (Municipal, Guatemala), mijlocaşul Gabriel Gomez (Atletico Bucaramanga, Columbia) şi atacanţii Blas Pérez (Municipal, Guatemala) şi Luis Tejada (Sport Boys, Peru)

Hernan Dario Gomez a ales şi jucători tineri, care evoluează în MLS, fundaşii Michael Amir Murillo şi Fidel Escobar de la New York Red Bulls, Harold Cummings de la San Jose Earthquakes şi mijlocaşul Cristian Martinez de la Columbus

Panama face parte din Grupa G a turneului final, alături de Belgia, Anglia şi Tunisia. Panamezii vor debuta, la 18 iunie, la Soci, împotriva Belgiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.