Antrenorul echipei CS Mioveni, Alexandru Pelici, a declarat că echipa lui nu a făcut un meci extraordinar cu Dinamo, a intrat pe teren timorată, dar apoi a preluat controlul jocului şi a reuşit să se impună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost speriaţi la început, singurul lucru pe care l-am făcut bine a fost că am închis bine spaţiile, faza defensivă, în schimb pe faza de atac nu am făcut ceea ce trebuia. Am avut şansă la acea ratare, probabil singura mare a lor, cea a lui Bani, din startul partidei. Imediat după pauză, lucrurile au stat altfel, am avut câteva situaţii mari de a marca, a venit şi golul şi încet, încet am controlat. Una peste alta, îmi felicit băieţii, am reuşit să câştigăm! Nu sunt mulţumit de cum am arătat în prima repriză pe faza de atac, trebuie să fim realişti, trebuie să jucăm mai mult, să avem mai mult curaj pentru că am avut oportunităţi, am avut în stânga lor nişte situaţii foarte, foarte bune de a scoate mai mult, nu am reuşit, dar e bine când totul se termină cu bine. Am câşigat, am venit să luăm punct sau puncte şi de multe ori scopul scuză mijloacele. Unul din principalele obiective a fost blocarea lui Sorescu, să-l anihilăm, să-l împiedicăm să plece în adâncime. Au fost câteva situaţii în care Şerbănică a fost depăşit pe final şi acesta a fost motivul pentru care a intrat Burnea, care a fost mai proaspăt şi a reuşit să-i ţină piept. Îmi felicit toţi jucătorii care au intrat astăzi pe teren şi pe cei de pe bancă, pentru că suntem o echipă, o echipă mică care încercă să facă lucruri mari şi să se menţină în Liga I. Obiectivul nostru este să nu fim pe locurile care duc în Liga a II-a şi în momentul ăsta putem să respirăm uşuraţi, înaintea jocului eram pe loc direct retrrogradabil, acum am urcat câteva locuri. Luăm fiecare meci şi încercăm să scotem maximum", a declarat Pelici, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Antrenorul dinamoviştilor, Dario Bonetti, a declarat că i-a plăcut cum a evoluat echipa şi a pus înfrângerea pe lipsa de experienţă a jucătorilor.

"Am avut şansa unui rezultat bun, în prima repriză am jucat bine, dar adversarii au marcat la singurul lor şut în 90 de minute. Am o părere bună despre acest meci, deoarece jucătorii mei au încercat să joace fotbal timp de 90 de minute şi acesta este lucrul pozitiv. Bine, toată lumea aştepta alt rezultat, dar e important şi jocul. Sunt foarte bucuros de Amzar (n.r. - care a debutat luni), a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Nu fac toate schimbările deoarece în această perioadă nu am avut suficient timp să lucrăm împreună, stâm în 12-13 jucători, ceilalţi nu sunt încă pregătiţi să joace în prima ligă. Avem nevoie de timp împreună pentru a ne antrena, a lucra în fiecare săptămână. În acest meci, nu a fost o problemă de condiţie fizică, am avut ocazii în prima repriză, dar în repriza a doua jucătorii au devenit nervoşi după ce au primit gol. Acest meci este un alt pas în a căpăta experienţă. Nu este un rezultat bun, pentru noi, pentru fani, dar trebuie să mergem mai departe. Adversarii au marcat un gol norocos, iar jucătorii mei au evoluat bine. Evident, nu sunt bucuros de rezultat, dar am o părere bună despre acest meci", a declarat Bonetti.

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a V-a Ligii I.

A marcat: Bogdan Rusu '50.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de FC Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 13 puncte, şi de FCSB, Farul şi UTA, cu câte opt puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.