Cristiano Ronaldo va rămâne la Juventus până la sfârşitul contractului, a declarat vicepreşedintele clubului torinez Pavel Nedved, după ce au apărut speculaţii că atacantul portughez ar putea reveni la Real Madrid, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Are un contract valabil până la 30 iunie 2022 şi va rămâne. Pentru mine, Cristiano este de neatins", a spus Nedved.

Nici antrenorul Andrea Pirlo nu va părăsi echipa Juventus, potrivit lui Nedved.

"Pirlo este şi va fi antrenorul echipei Juventus, este sigur dută la sută. Ne-am angajat la un proiect cu Andrea, ştiind că vor exista dificultăţi. Am vrut să facem mai bine decât a ieşit şi nu am reuşit, dar dificultăţile au fost prevăzute. Suntem foarte calmi. Suntem pe calea pe care ne-am dorit-o, pe care vom rămâne. El are totul pentru a deveni un mare antrenor", a precizat fostul internaţional ceh.

Juventus a fost eliminată în optimile Ligii Campionilor de FC Porto, iar în campionat ocupă locul al treilea, cu puţine şanse de a-şi păstra titlul de campioană.

După aceste evoluţii, presa a scris că antrenorul Pirlo va fi înlocuit, iar Cristiano Ronaldo va pleca în vară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.