Mijlocaşul Alexandru Păun spune că prima repriză din meciul cu FC Viitorul a fost cea mai proastă de când echipa CFR Cluj este antrenată de Dan Petrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prima repriză cred că este cea mai proastă de când e mister aici. În a doua repriză am început să jucăm, dar din păcate am început să jucăm la 3-0, când era aproape imposibil să mai revenim. După ce am marcat golul din penalti, cred că ne-am creat trei, patru ocazii imense şi cu puţin noroc puteam să scoatem un egal, dacă intra acea fază a lui Traore. Cu siguranţă puneam presiune şi poate puteam să mai marcăm, dar după prima repriză pe care am făcut-o, nu cred că meritam nici să egalăm. Din păcate, e a doua oară când se întâmplă asta după ce pierdem în Europa şi avem o etapă înainte să luăm vacanţa cu naţionala. Aşa s-a întâmplat şi după meciul cu Slavia, am luat bătaie, din păcate la fel se întâmplă şi acum. Trebuie să ne regăsim şi data viitoare să nu se mai întâmple asta, pentru că pierdem puncte şi noi ne dorim întotdeauna să fim acolo, pe primul loc şi să câştigăm campionatul, acesta este obiectivul nostru an de an, şi să jucăm cât mai departe în Europa. Dar cu atitudinea pe care am avut în prima repriză nu cred că putem face nimic. În schimb, a doua repriză ne dă speranţe, dar şi dacă reuşeam să egalăm, nu meritam asta după prima repriză pe care am făcut-o. Trebuie să vedem ce trebuie să facem, împreună cu mister, trebuie să ne strângem toţi şi să găsim o soluţie, pentru că nu mai câştigăm în deplasare şi asta nu e bine", a declarat Păun.

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa CFR Cluj, în etapa a XII-a a Ligii I. Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, 24, fiind departajate doar de golaveraj: CFR Cluj - locul 1, 24 de puncte, golaveraj 18, FC Viitorul – locul 2, 24 de puncte, golaveraj 14.

Au marcat Peteleu ’27 (autogol), Matei ’36 şi Rivaldinho ’57 pentru gazde, respectiv Culio ’76 (penalti) pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.