Patru fani ai echipei Chelsea au primi interdicţie pe arena Stamford Bridge, în aşteptarea rezultatelor anchetei privind insultele rasiste la adresa lui Raheem Sterling, atacantul formaţiei Manchester City, la meciul din weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Continuăm ancheta în acest caz. Susţinem pe deplin ancheta poliţiei şi le punem la dispoziţie toate informaţiile pe care le avem", a anunţat clubul Chelsea, într-un comunicat.

La rândul său, Manchester City a «salutat» decizia clubului Chelsea de a-i exclude pe "indivizii care l-au agresat verbal pe Raheem Sterling".

Clubul Chelsea şi poliţia londoneză au deschis anchete după ce atacantul formaţiei Manchester City Raheem Sterling ar fi fost victimă a unor insulte rasiste, la meciul de sâmbătă, de pe stadionul Stamford Bridge.

Poliţia a precizat că nu a reţinut nicio persoană, dar urmăreşte înregistrările video, care ar fi surprins momentul şi care circulă pe Internet.

Formaţia Manchester City a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Chelsea Londra, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Angliei. Pentru City, acesta este primul eşec din actuala ediţie a Premier League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.