Jucătoarea Patricia Maria Ţig, locul 99 WTA, a acces, luni, în ultimul tur al calificărilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 7.699.423 de dolari, în timp ce Ana Bogdan, poziţia 124 în ierarhia mondială, a fost învinsă în primul tur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţig, cap de serie numărul 14, a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-2, după o oră şi trei minute, pe Shuko Aoyama (Japonia), locul 212 WTA, şi va juca pentru un loc pe tabloul principal cu Julia Boserup (SUA), favorită 12 în calificări şi poziţia 97 în clasamentul mondial, care a trecut, cu scorul de 7-6 (7), 6-4, de compatrioata sa Asia Muhammad, locul 133 WTA.

Pentru accederea în turul doi al calificărilor la Indian Wells, Patricia Maria Ţig va primi 20 de puncte WTA şi un cec în valoare de 4.075 de dolari.

Bogdan a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 4-6, 6-2, 7-6 (1), după două ore şi 12 minute, de Nao Hibino (Japonia), cap de serie numărul 14 în calificări şi poziţia 81 în ierarhia mondială.

Pentru participarea în calificări la Indian Wells, Ana Bogdan va primi două puncte WTA şi un cec în valoare de 2.085 de dolari.

Pe tabloul masculin al calificărilor de la Indian Wells, Marius Copil, cap de serie numărul 12 şi locul 111 ATP, îl va întâlni, în runda inaugurală, pe cehul Lukas Rosol, poziţia 155 în clasamentul mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.