Fostul portar al echipei Celtic Glasgow şi al naţionalei Irlandei, Pat Bonner, a declarat că formaţia CFR Cluj şi-a depăşit condiţia în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă echipa din Cluj ar fi fost una cu adevărat bună, ar mai fi marcat vreo două goluri celor de la Celtic pe contraatac. Ei (n.r. - CFR Cluj) au fost o echipă medie care a jucat peste posibilităţi. Au fost strălucitori", a declarat Bonner, la BBC Scotland.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur.

La Glasgow, au marcat Forrest ’51, Edouard ’61 şi Christie ’76 pentru Celtic, respectiv Deac ’27, Omrani ’74 (penalti), ’80 şi Ţucudean ‘90+7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.