Antrenorul echipei Dinamo, Xavier Pascual, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin, că formaţia bucureşteană va încerca să pună cât mai multe probleme adversarilor şi va intra pe teren cu dorinţa de a câştiga fiecare meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Adevărul este că EHF Champions League este o competiţie foarte frumoasă şi foarte puternică. Grupa noastră, teoretic, pare mult mai dificilă decât cealaltă, dar noi, ultimii care au intrat în această competiţie, ne aşteptam să nu fie uşor. Ce avem de făcut este să ne concentrăm pe ce reprezintă această competiţie, mai exact un premiu pentru clubul nostru. De asemenea, când vom începe jocurile, să încercăm să dăm maximum la fiecare meci. Iar dacă vom câştiga, va fi perfect, deoarece pentru asta muncim. Vom munci pentru ca echipa să joace cât mai bine, vom încerca să punem cât mai multe probleme adversarilor. Nu vreau să spun că vom câştiga sau vom pierde, noi vom intra pe teren cu dorinţa de a câştiga fiecare meci. Un lucru este sigur, cu ajutorul publicului nu le va fi deloc uşor adversarilor să joace contra noastră”, a spus Pascual, potrivit paginii de Facebook a CS Dinamo.

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, şi-a aflat adversarele în grupele Ligii Campionilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Viena. Echipa bucureşteană va evolua în grupa B, din care face parte şi deţinătoarea trofeului, Barcelona: Paris Saint-Germain Handball (Franţa), Barcelona (Spania, deţinătoarea trofeului), FC Porto (Portugalia), Lomza Vive Kielce (Polonia), SG Flensburg-Handewitt (Germania), Telekom Veszprem HC (Ungaria), Dinamo Bucureşti (România), HC Motor (Ucraina).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.