Alex Paşcanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că tricolorii under 21 pot învinge Ungaria, la Campionatul European, dacă vor avea aceeaşi atitudine ca la prima confruntare din grupă, cu Ţările de Jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sperăm că va fi o victorie. Mergem cu gândul la victorie şi ştim că e cel mai important meci de până acum. Cele trei puncte pot să ne dea speranţa unui meci final cu Germania şi la calificarea mai departe. Ne lipsesc foarte mult fanii şi mă doare aşa, puţin, pentru că o să-mi amintesc pentru totdeauna ce a fost în Italia. Ştim însă că fanii o să ne susţină din faţa televizoarelor şi avem încredere în forţele noastre că putem să-i facem din nou mândri. Sunt sigur că dacă o să dăm totul şi o să avem aceeaşi atitudine ca împotriva Olandei o să putem să-i învingem. O să fie o echipă arţăgoasă, o echipă grea, dar dacă păstrăm aceeaşi atitudine ca împotriva Olandei o să putem să câştigăm. Degeaba am făcut un meci bun cu Olanda dacă nu reuşim să batem pe Ungaria”, a spus Paşcanu.

Reprezentativa de tineret a României a remizat, miercuri seară, scor 1-1 (1-1), pe arena Uj Bozsik din Budapesta, cu selecţionata similară a Ţărilor de Jos, în prima etapă a grupei A a Campionatului European Under21. În etapa următoare, programată sâmbătă, România va întâlni Ungaria la Budapesta, de la ora 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.