Partida FC Argeş – CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteştean a fost depistată pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul programat marţi, de la ora 20.00, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeş a fost depistată pozitiv.

Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional.

Decizia a fost luată având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor şase formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferinţe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeş a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Piteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.