Tehnicianul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 2-1, că el şi jucătorii săi nu mai stau cu emoţii pentru play-off datorită acestei victorii şi că echipa nu trebuie să renunţe niciodată, ceea ce a arătat la Ovidiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trei puncte importante pentru play-off, nu mai stăm cu emoţii. Am muncit din greu pentru cele trei puncte. Asta trebuie să facă băieţii, trebuie să nu renunţe niciodată. Până la fluierul arbitrului, trebuie să crezi. Dacă vom avea rezultate cu publicul vulcatic de la noi ne pe stadion va fi greu să ne învingă cineva. Şi cu o atitudine bună. Nu mă preocupă alte echipe”, a spus Papură pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, în care constănţenii au condus cu 1-0.

FC Viitorul a deschis scorul prin Iancu, în minutul 17. Pentru Universitatea Craiova au marcat Niţu ’25 şi Mihăilă ’82.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.