Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Paul Papp, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu CFR Cluj va fi “o bătaie crâncenă” şi că el şi colegii săi trebuie să dea dovadă de caracter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu campioana României, dar trebuie să avem o atitudine bună şi să dăm dovadă de sacrificiu, de caracter, pentru că va fi o bătaie crâncenă. Noi dacă vom da totul pe teren cred şi sper că vom reuşi să luăm cele trei puncte. Ar trebui să avem o atitudine bună, o concentrare mult mai bună şi sperăm să scoatem un rezultat favorabil nouă. Noi în fiecare meci încercăm să m totul pe teren şi să-i facem fericiţi şi pe suporteri”, a spus Papp.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.