Căpitanul naţionalei statului Peru, Paolo Guerrero, a fost suspendat un an de FIFA, după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină. Jucătorul va rata, astfel, Cupa Mondială din Rusia, programată în vara anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul formaţiei Flamengo, în vârstă de 33 de ani, a fost suspendat pentru 30 de zile de către FIFA, după un control antidoping cu rezultat "anormal", efectuat la 5 octombrie, la un meci al naţionalei peruane cu Argentina. El a ratat deja barajul de calificare la CM-2018, pe care Peru l-a câştigat în faţa Noii Zeelande.

Jucătrorul este suspendat încâpând cu 3 noiembrie din toate competiţiile interne şi internaţionale. Guerrero, autorul a 32 de goluri în 86 de selecţii, ratează astfel ocazia de a evolua pentru prima dată la Cupa Mondială. Ultima dată când Peru a jucat la turneul final a fost în 1982, în Spania.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.