Tehnicianul formaţiei Poli Iaşi, Daniel Pancu, a declarat după calificarea în optimile de finală ale Cupei României că victoria din meciul cu CFR Cluj este meritată şi că trebuia să vină şi răsplata după ce echipa sa a suferit din punct de vedere financiar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E o victorie meritată. Suferinţa jucătorilor, faptul că suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi, trebuia să vină şi răsplata. Sunt convins că cei de la CFR voiau să meargă mai departe. Duminică jucăm din nou cu ei, cu siguranţă îi vom prinde din nou puţin obosiţi. Noi ne dorim enorm de mult ca ei să câştige cu ŢSKA Sofia şi apoi să joace meciul decisiv în Elveţia”, a spus Pancu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a fost eliminată, duminică, de echipa Poli Iaşi în 16-imile de finală ale Cupei României. Ieşenii s-au impus cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 64.

Meciul s-a disputat la Cluj-Napoca, la solicitarea CFR Cluj, care va juca joi în Liga Europa, pe teren propriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.