Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Daniel Pancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că mai mulţi jucători au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, însă revin alţii după ce au fost indisponibili, astfel că va putea alcătui un prim “11” puternic la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întâlnim un adversar cu evoluţii foarte bune pe teren propiu. Noi am trăit o mare dezamăgire luni seara, dar am găsit cauzele evoluţiei noastre a doua zi după meci cu prilejul testării Covid, când mai mulţi jucători, dar şi componenţi ai staff-ului tehnic au ieşit pozitiv. Aşadar, sunt absenţe, dar revin alţii: Andrei Cristea, Ianoş Brânză, Nikos Baxevanos. Cred că un prim 11 puternic vom putea alcătui la meciul cu Gaz Metan cu toate probleme noastr", a spus Pancu.

Poli Iaşi va întâlni echipa Gaz Metan Mediaş, duminică, în deplasare, de la ora 18.00, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.