Preşedintele FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0, că gruparea bucureşteană a ajuns “bătaia de joc a anumitor domni din arbitraj”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-e greu, mai ales din tribună a fost imposibil. Din punct de vedere fotbalistic, al caracterului, al forţei arătate, jucătorii Rapidului merită să fie declaraţi cel puţin eroi pentru cum s-au comportat în această seară. Din păcate, semnalele pe care le-am tras şi înainte... Adică faptul că într-o competiţie atât de echilibrată arbitrajul e unul dintre factorii foarte importanţi, de care depinde un club, vorbim de o promovare în cazul de faţă. Ce s-a întâmplat în această seară confirmă multe lucruri, că Rapid nu este respectată, am ajuns într-un fel bătaia de joc a anumitor domni din arbitraj, nu e posibil.  Cum suferim noi, suferă şi suporterii noştri. La Petrolul, suporterii suferă şi ai lor, dar nu se poate în atât de multe cazuri Rapid să fie nedreptăţită, dezavantajată, pentru că până la urmă ne jucăm, pe lângă munca jucătorilor, a antrenorilor, ne jucăm şi cu inimile a sute de mii de oameni. Trebuie să fim mult mai responsabili când numim un arbitru, care, din câte ştim, are legături cu anumite persoane de la un club rival nouă, deci ar trebui să fim mai calculaţi. Domnul Dima cu mine antrenor ne-a arbitrat şi la Constanţa, şi orice adiere de vânt era fault pentru Farul. Legături de rudenie, nu mai contează. Noi ce să mai facem decât să vorbim? Vom face şi comunicate, şi plângeri dar le tot facem în sezonul ăsta", a spus Pancu, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia FC Petrolul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Rapid, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, deşi a beneficiat de un penalti repetat de două ori şi oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

În minutul 28, de la Rapid a fost eliminat Lazăr, acesta primind al doilea cartonaş galben.

În minutul 70, tot de la echipa bucureşteană a fost eliminat portarul Mihai Popa, el primind două cartonaşe galbene după ce a ieşit de pe linia porţii de două ori la executarea de către Petrolul a unui penalti acordat pentru fault în careu. Popa a apărat prima dată ieşind de pe linia porţii, iar atunci i s-a acordat primul cartonaş galben şi s-a decis ca lovitura să se repete. A doua oară, s-a repetat situaţia, astfel că Popa a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Tehnicianul rapidist Dan Alexa a făcut o schimbare de jucător, introducându-l pe portarul Tătaru. Meza Colli a executat lovitura de la 11 metri, însă a trimis mingea peste poartă. Primele două dăţi, au executat Arnăutu şi Marinescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.