Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat că paiele de plastic vor fi interzise la All England Club, pe durata competiţiei, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul trecut, aproximativ 400.000 de paie au fost folosite în timpul turneului, pe care organizatorii îl doresc în acest an "mai verde".

Astfel, flota de maşini utilizată pentru buna desfăşurare a competiţiei va fi formată şi din autovehicule electrice, la magazinele din incinta complexului vor fi folosite pungi de hârtie în locul celor de plastic, iar numărul de puncte cu apă potabilă va fi crescut.

"Durabilitatea este un important şi necesar domeniu pe care să ne concentrăm, mai ales la competiţiile majore. Am pus în practică o viziune de durabilitate, care să susţină administrarea clubului şi turneului într-o manieră care să minimalizeze impactul asupra mediului nostru", a declarat Richard Lewis, directorul executiv al All England Club.

Turnerul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, se va disputa între 2 şi 15 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.