Ovidiu Stângă a fost numit la conducerea tehnică a echipei FC U Craiova, liderul ligii secunde, a anunţat clubul oltean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Iată că istoria ne pune în situaţia ca, după 15 ani, antrenorul Ştiinţei să devină tot Ovidiu Stângă, cel care a reuşit să obţină promovarea în Liga I, în sezonul 2005-2006. Sperăm că divinitatea să fie la fel de generoasă cu noi ca acum 15 ani şi să putem promova în Liga I în anul ce urmează", se arată pe site-ul clubului.

Fost jucător la echipe ca Universitatea Craiova, Salamanca, PSV Eindhoven, Dinamo, Helmond Sport, Stângă, 48 de ani, a mai antrenat formaţia U Craiova în 2006 şi CS Universitatea Craiova, în sezonul 2013/2014. El a mai pregătit echipa de tineret a clubului PSV Eindhoven şi a lucrat la reprezentativele de tineret U 18 şi U19.

Stângă îl înlocuieşte la gruparea olteană pe preparatorul fizic Dann Vasilică, tehnician care a preluat formaţia ca interimar, la 13 octombrie, după ce italianul Nicolo Napoli şi-a reziliat contractul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.