Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat miercuri seară, după meciul cu Sepsi, pierdut cu scorul de 0-2, că poate formaţia sa nu este pregătită să lupte pentru titlu, ceea ce s-a văzut în ultimele două partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am început foarte bine, am avut şansa să deschidem scorul. Dacă am fi înscris, am fi controlat altfel meciul. Am avut o mentalitate slabă, trebuie să lucrăm mult la asta. Nu sunt mulţumit de reacţia noastră din repriza a doua. Din ce am văzut în ultimele două meciuri poate nu suntem pregătiţi să luptăm pentru titlu. Nu renunţăm, este foarte rău dacă renunţăm. Trebuie să câştigăm pentru noi”, a spus Ouzounidis.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Bogdan Mitrea ’45 şi Claudiu Petrila ‘90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.