Antrenorul CS Universitarea Craiova, Marinos Ouzounidis, a lăudat echipa Gaz Metan Mediaş, despre care a spus că ar fi trebuit să fie pe un loc mai bun în clasamentul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cel mai important este să marcăm un gol mai mult decât adversarii. Bineînţeles că nu ne place scorul de 1-0, ar fi bine dacă am marca mai multe goluri, dar în acest moment avem nişte probleme şi trebuie să ne gândim la asta. Cel mai important este să câştigăm jocurile. Mediaş este o echipă bună. Eu cred că ar trebui să fie într-o poziţie mai bună în clasament. OK, nu ştiu ce se întâmplă acolo, dar au jucători buni, au o echipă bună. Am văzut ultimul lor meci (n.r. - cu FCSB), nu meritau să-l piardă. Au jucători periculoşi, rapizi în atac, foarte periculoşi pe contraatac, dar pentru noi este important să ne facem jocul nostru. Va trebui să jucăm foarte bine, dacă vrem să câştigăm. Toate meciurile sunt grele, nu putem spune că acest meci este uşor. După partidă, am putea spune asta, dar înainte nu poţi spune niciodată că un meci va fi uşor, mai ales cu acest tip de echipe, care atunci când joacă împotriva Craiovei, FCSB, Clujului dau tot ce au mai bun. Nu este numai Koljici indisponibil, sunt şi Bălaşa Ofosu, Acka, Screciu, avem multe probleme, dar în momentul de faţă mă interesează doar jucătorii pe care îi am disponibili. Nu ştiu dacă altă echipă ar fi obţinut aceleaşi rezultate cu probleme asemănătoare", a spus Ouzounidis, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă l-a surprins eliminarea echipei Juventus din Liga Campionilor, Ouzounidis a răspuns: "Nivelul în Champions League este foarte ridicat. Nu poţi spune despre un meci că este uşor sau greu. Juventus nu este într-o condiţie bună în acest moment, se poate vedea în Serie A. Dar la acest nivel nu poţi vorbi despre surprize."

Meciul Gaz Metan Mediaş - CS Universitatea Craiova va avea loc, vineri, de la ora 20.30, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.