Formaţia Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 5-3, echipa AS Monaco, după ce a fost condusă cu 2-1 la finalul primelor 45 de minute, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, în timp ce Atletico Madrid a trecut de Bayer Leverkusen, scor 4-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul de la Manchester, pentru City au punctat Sterling '26, Aguero '58, '71, Stones '77 şi Sane '82.

Golurile echipei AS Monaco au fost marcate de Falcao '32, '61 şi Lotti '40. În minutul 50, Falcao a ratat o lovitură de la 11 metri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru Atletico la meciul de la Leverkusen au înscris Saul '17, Griezmann '25, Gameiro '59 (penalti) şi Torres '86, iar pentru Bayer au înscris Bellarabi '48 şi Savici '68 (autogol).

Miercuri, în optimile Ligii Campionilor au loc meciurile FC Porto - Juventus şi FC Sevilla - Leicester City.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.