Tehnicianul Daniel Opriţa a declarat, vineri, că CSA Steaua nu are ca obiectiv promovarea în Liga I, deoarece promovarea nu este posibilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu avem obiectiv promovarea pentru că nu se poate şi nu putem aduce atât de mulţi jucători câţi mi-aş fi dorit eu. Se încearcă, dar sunt mai multe şanse să nu avem drept de promovare. De aia nici nu putem să aducem prea mulţi jucători valoroşi. Obiectivul este că nu putem să promovăm, suntem siguri în momentul ăsta. Serios vorbind, să ne clasăm pe un loc cât mai bun, în primele 4 sau primele 10. Mi-aş fi dorit să avem şi în acest sezon obiectiv promovarea. Vom vedea cum vor reacţiona suporterii, sper şi îi rog să fie în continuare lângă echipă. Asta e situaţia şi ar trebui să înţeleagă. Dacă nu s-a găsit până acum un investitor... Îi rog să fie alături de echipă şi vor veni şi vremuri mai bune", a spus Opriţa la Digi Sport.

FRF a precizat, într-un punct de vedere solicitat de Digi Sport, că o structură sportivă organizată sub forma unui club sportiv de drept public nu poate participa în competiţiile organizate de LPF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.